phone mail more_horiz
Budapestpszichológia Logo
 
https://budapestpszichologia.hu/images/articles/12/palyavalasztasi-tanacsadas.jpg

Pályaválasztási tanácsadás a Budapest Pszichológiánál

A megfelelő oktatási intézmény kiválasztása a pályaválasztásnak voltaképp csak egyetlen lépése. Sok esetben nem annyira az a kihívás, hogy képesek vagyunk-e elvégezni a két, három vagy éppen ötévig tartó képzést, hanem hogy az utána következő években találunk-e örömet a választott pályán.

Fontos tehát a jó választás. A döntéshez a legtöbben a tantárgyi sikerességet veszik alapul. Csakhogy az iskolai sikerek sok esetben mindössze néhány kognitív képességgel, az összpontosítással vagy a monotóniatűréssel mutatnak összefüggést, keveset mondanak el az ember motivációjáról, illetve a személyiségéről.

A Budapest Pszichológia pályaválasztási tanácsadása az önismeret mélyítésével segíti a pályaválasztási döntés meghozatalát. A kétalkalmas tanácsadás magába foglalja az orientációs beszélgetést, az intelligenciateszt felvételét, valamint a pályaválasztási konzultációt. Az elmélyült döntés meghozatalához otthoni tesztkitöltés segíti a hozzánk fordulót, amelyek révén számot kaphat motivációiról és személyiségéről.

A tanácsadást főként azoknak a végzős középiskolásoknak ajánljuk, akik megalapozott döntést akarnak hozni a jövőjükkel kapcsolatban.

Pályaválasztási tanácsadás; két alkalom, tetszőleges időpontban
Tanácsadó: Csikós Gábor PhD
Helyszín: Budapest Pszichológia, 1091 Budapest, Haller utca 88.
Ár: 45.000 Ft

Időpontfoglalás

Érzelmeid asszertív kifejezésével elérheted a céljaidat

Az asszertív kommunikáció csak három alapvető lépésből áll, és segíthet elérni a céljaidat.

Gyenis Alexandra

Pszichológus, sportpszichológiai szakpszichológus jelölt