Sarkadi Bálint

A Budapest Pszichológia alapítója, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, szexológus tanácsadó

szexuális problémák
pánik
szorongásos zavarok
hangulatzavarok
párkapcsolati problémák
személyiségzavarok
bipoláris zavar
borderline személyiségzavar

Rendelési idő

Bartók Béla út:
délutánonként

event
Időpontfoglalás

 

Már a gimnáziumi évek alatt is az érdeklődésem középpontjában az emberek érzelmeinek és viselkedésének tanulmányozása állt. Ekkortájt kezdtem el komolyabban foglalkozni a pszichológiával.

A pszichológus diploma megszerzése után kezdetben megváltozott munkaképességű emberek munkaerő piaci visszaintegrálásával foglalkoztam, ahol jól tudtam kamatoztatni az egyetemi évek alatt megszerzett tudásomat. Később a Budapesti Rendőr-főkapitányságon dolgoztam, ahol az állomány pszichés szűrésével és mentálhigiénés ellátásával foglalkoztam. Később a Pszichológiai Alosztály vezetője lettem.

A Klinikai szakpszichológusi szakképesítésem megszerzése utána a rendvédelmet hátra hagyva az Avomed Pszichológiai Központban dolgoztam 2018 év végéig.

2012 óta az Intim tanácsadás tagjaként fogadom a párkapcsolati és szexuálpszichológiai problémával hozzám forduló klienseket.

2015 óta a Terápiás kapcsolat tagjaként pedig hangulatzavarok, szorongásos zavarok és személyiségzavarok kezelésével foglalkozom.

2019-ben megalapítottuk a Budapest Pszichológia Pszichológiai és Pszichoterápiás Központot, hogy több kollégámmal együtt segítséget nyújthassunk a hozzánk fordulóknak.

Modern és nyitott hozzáállással, empatikus, elfogadó attitűddel fogadom azokat a klienseket, akiket pszichológiai problémájuk hatékony kezelésében szeretnének segítséget kérni.
Adjon egy esélyt a változtatásra! Forduljon hozzám bizalommal!