profile

Sarkadi Bálint

A Budapest Pszichológia alapítója, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta jelölt, szexológus tanácsadó, pszichodráma asszisztens

Szexuális problémák Pánikbetegség Szorongásos zavar Hangulatzavar Párkapcsolati gondok Személyiségzavarok

event
hétfőtől - péntekig: délután

Időpont foglalás

Már a gimnáziumi évek alatt is az érdeklődésem középpontjában az emberek érzelmeinek és viselkedésének tanulmányozása állt. Ekkortájt kezdtem el komolyabban foglalkozni a pszichológiával. 

A pszichológus diploma megszerzése után kezdetben megváltozott munkaképességű emberek munkaerő piaci visszaintegrálásával foglalkoztam, ahol jól tudtam kamatoztatni az egyetemi évek alatt megszerzett tudásomat.Később a Budapesti Rendőr-főkapitányságon dolgoztam, ahol az állomány pszichés szűrésével és mentálhigiénés ellátásával foglalkoztam. Később a Pszichológiai Alosztály vezetője lettem.

A Klinikai szakpszichológusi szakképesítésem megszerzése utána a rendvédelmet hátra hagyva az Avomed Pszichológiai Központban dolgoztam 2018 év végéig.

2012 óta az Intim tanácsadás www.intimtanacsadas.hu tagjaként fogadom a párkapcsolati és szexuálpszichológiai problémával hozzám forduló klienseket.

2015 óta a Terápiás kapcsolat www.terapiaskapcsolat.hu tagjaként pedig hangulatzavarok, szorongásos zavarok és személyiségzavarok kezelésével foglalkozom.

2019-ben megalapítottuk a Budapest Pszichológia Pszichológiai és Pszichoterápiás Központot, hogy több kollégámmal együtt segítséget nyújthassunk a hozzánk fordulóknak.

Modern és nyitott hozzáállással, empatikus, elfogadó attitűddel fogadom azokat a klienseket, akiket pszichológiai problémájuk hatékony kezelésében szeretnének segítséget kérni.
Adjon egy esélyt a változtatásra!  Forduljon hozzám bizalommal!