phone mail more_horiz
Budapestpszichológia Logo
 
https://budapestpszichologia.hu/images/articles/45/dreamteam.jpg

Klinikus és tanácsadó kollégákat keresünk

2023.12.19:Továbbra is várjuk a jelentkezéseket.

Nem csak a meglévő, hanem egy új, XVII. kerületi rendelőbe is keresünk szakembereket.

Jó társaság, szabad döntések, professzionális szupervízió, igényes környezet és egy megbízható, támogató szakmai vezető. Úgy gondoljuk, nagyjából erre van szüksége egy gyakorlott kollégának, hogy jól érezze magát munka közben.

Pszichológusként mindannyian az egyén erejében és a szabadság adta korlátlan lehetőségekben hiszünk. Közös munkánk – a mentális egészség elősegítése – csak akkor lehet hatékony, ha mi magunk is egy felszabadító környezetben dolgozunk együtt. A Budapest Pszichológia egy olyan baráti társaságként született meg, ahol mindenki ebben hitt, és ebben hiszünk ma is. 

Megbeszélés egy péntek délután.
Középen alapítónk, Sarkadi Bálint, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta.

Rendelőink mindig makulátlanul tiszták, a bútoraink pedig prémium minőségűek. A környezet igényességére kimondottan nagy hangsúlyt fektettünk. Rendelőinkben korlátlanul áll rendelkezésre hideg és meleg ital.

A rendelők időbeosztását automatizáltuk, ami igazán kényelmessé és szabaddá tette a munkát. Havi egy órában, vagy akár napi hat órában is dolgozhatsz bármiféle megkötés nélkül. A rendelő részesedésének a mértéke a végzettségtől és néhány egyéb tényezőtől függ.

Megfigyeltünk, hogy sok kollégánknak vannak kedvezményes árakat élvező klienseik. A szociális díjszabás opció az elszámolási rendszerünkben.

Olyan pszichológus munkatársakat keresünk, akik szakpszichológusok vagy szakpszichológus jelöltek.

Jelentkezés

Tudj meg többet rólunk, gyere el hozzánk egy beszélgetésre! 
Írj nekünk a hr@budapestpszichologia.hu email címre, és 8 munkanapon belül válaszolunk. 

Szabó Renáta

Pszichológus, tanácsadó szakpszichológus