phone mail more_horiz
Budapestpszichológia Logo
 
https://budapestpszichologia.hu/images/articles/45/dreamteam.jpg

Klinikus és tanácsadó kollégákat keresünk

2021.09.25:Továbbra is várjuk a jelentkezéseket.

Jó társaság, szabad döntések, professzionális szupervízió, igényes környezet és egy megbízható, támogató szakmai vezető. Ezen túlmenően az is fontos, hogy anyagilag komparatív előnyt jelentsen az adott rendelőben dolgozni. Úgy gondoljuk, nagyjából erre van szüksége egy gyakorlott klinikus kollégának, hogy jól érezze magát munka közben.

Pszichológusként mindannyian az egyén erejében és a szabadság adta korlátlan lehetőségekben hiszünk. Közös munkánk – a mentális egészség elősegítése – csak akkor lehet hatékony, ha mi magunk is egy felszabadító környezetben dolgozunk együtt. A Budapest Pszichológia egy olyan baráti társaságként született meg, ahol mindenki ebben hitt, és ebben hiszünk ma is. 

Megbeszélés egy péntek délután.
Középen alapítónk, Sarkadi Bálint, klinikai szakpszichológus.

Rendelőink mindig makulátlanul tiszták, a bútoraink pedig prémium minőségűek. A környezet igényességére kimondottan nagy hangsúlyt fektettünk. Rendelőinkben korlátlanul áll rendelkezésre hideg és meleg ital.

A rendelők időbeosztását automatizáltuk, ami igazán kényelmessé és szabaddá tette a munkát. Havi egy órában, vagy akár napi hat órában is dolgozhatsz bármiféle megkötés nélkül. A rendelő részesedésének a mértéke a végzettségtől és néhány egyéb tényezőtől függ. Biztosak vagyunk benne, hogy ajánlatunk nem fog csalódást okozni. 

Megfigyeltünk, hogy sok kollégánknak vannak kedvezményes árakat élvező klienseik. A szociális díjszabás opció az elszámolási rendszerünkben, ésszerű mennyiségi korlát mellett alkalmazható.

Filozófia

A Budapest Pszichológia egy dinamikusan fejlődő, folyamatorientált szervezet. Összekötjük a megfelelő szakembereket kereső klienseket a számukra ideális pszichológusokkal, és tiszta, igényes és szakmai környezetet biztosítunk a közös munkához. 

Úgy gondoljuk, hogy egy pszichológiai szolgáltatást nyújtó szervezet folyamatai nem lehetnek ellentétesek a pszichológia értékeivel. A szervezeten belüli folyamatok ezért nem gátolhatják a szereplőket abban, hogy szabadon, kötöttségek nélkül hozhassanak döntéseket önmagukkal kapcsolatban.

Jelentkezés

Amennyiben tetszett neked, amit eddig olvastál, és végzett tanácsadó vagy klinikai szakpszichológus vagy, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi linkre kattintva:

Kattints ide, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Írhatsz nekünk e-mailt is a hr@budapestoszichologia.hu címre, és megtalálsz minket a LinkedInen is.

Székely Zsófia PhD

Alkalmazott egészségpszichológiai szakpszichológus jelölt, egyetemi adjunktus