Kovács Petra

Pszichológus, sportszakpszichológus, integratív terapeuta jelölt

önismeret
stresszkezelés
relaxáció
sportpszichológia
munkahelyi problémák
olasz nyelv
autogén tréning
kiégés megelőzése és kezelése
életvezetési problémák
konfliktuskezelés
teljesítményproblémák
gyász
pályaváltoztatás
motiváció és az örömképesség csökkenése

Rendelési idő

Bartók Béla út:
Szerda: 08:00-19:00
Csütörtök: 15:00-20:00
Péntek: 08:00-11:00

event
Időpontfoglalás

 

Dr. Kovács Petra vagyok, pszichológus, sportszakpszichológus, jogász.

Meggyőződésem, hogy mindannyiunkban megvannak azok az erőforrások, amelyek segítségével el tudjuk érni a céljainkat. Az életutunkat folyamatos tanulási lehetőségnek tartom, amelynek során az egyik legszebb kihívás önmagunk megismerése. A meggyőződéseink és hiedelmeink beazonosítása, és szükség esetén azok módosítása sokat segíthetnek a mozgatórugóink megértésében, önismeretünk mélyítésében és a másokhoz való kapcsolódásban. Pszichológusként az a célom, hogy a hozzám fordulókat elkísérjem ezen az úton.

Az elménk működésének csodája abban is rejlik, hogy megvannak benne azok az erőforrások, amelyek felfedezésével pozitívan befolyásolhatjuk a mindennapjainkat. Erre nagyon jó példa az autogén tréning módszere, amelynek elsajátításával és rendszeres gyakorlásával sokat tehetünk a testi és a lelki egyensúlyunk fenntartásáért.

Pszichológusként a Debreceni Egyetem mesterképzésén végeztem. Ezt követően neuro-lingvisztikus programozás (NLP) területén practitioner képesítést szereztem, később pedig a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesületnél a relaxációs gyakorlatvezetői képzést teljesítettem sikerrel. Sportszakpszichológusi végzettségemet a Testnevelési Egyetemen szereztem. Jelenleg az Integratív Pszichoterápiás Egyesületnél folytatom tanulmányaimat.