Kovács Petra

Pszichológus, sportszakpszichológus

életvezetési tanácsadás
kiégés megelőzése
önismeret
stresszkezelés
relaxáció
sportpszichológia
munkahelyi problémák
angol nyelv
olasz nyelv

Rendelési idő: szerda: délelőtt - csütörtök: délután

event
Időpontfoglalás

 

Dr. Kovács Petra vagyok, pszichológus, sportszakpszichológus-jelölt, jogász.

Meggyőződésem, hogy mindannyiunkban megvannak azok az erőforrások, amelyek segítségével el tudjuk érni a céljainkat. Az életutunkat folyamatos tanulási lehetőségnek tartom, amelynek során az egyik legszebb kihívás önmagunk megismerése. A meggyőződéseink és hiedelmeink beazonosítása, és szükség esetén azok módosítása sokat segíthetnek a mozgatórugóink megértésében, önismeretünk mélyítésében és a másokhoz való kapcsolódásban. Pszichológusként az a célom, hogy a hozzám fordulókat elkísérjem ezen az úton.

Az elménk működésének csodája abban is rejlik, hogy megvannak benne azok az erőforrások, amelyek felfedezésével pozitívan befolyásolhatjuk a mindennapjainkat. Erre nagyon jó példa az autogén tréning módszere, amelynek elsajátításával és rendszeres gyakorlásával sokat tehetünk a testi és a lelki egyensúlyunk fenntartásáért.

Pszichológusként a Debreceni Egyetem mesterképzésén végeztem. Ezt követően neuro-lingvisztikus programozás (NLP) területén practitioner képesítést szereztem, később pedig a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesületnél a relaxációs gyakorlatvezetői képzést teljesítettem sikerrel. Jelenleg sportpszichológus szakképzésben veszek részt a Testnevelési Egyetemen.