Kovács Petra

Pszichológus, sportszakpszichológus, integratív terapeuta

stresszkezelés
önismeret
krízis
munkahelyi problémák
kiégés megelőzése és kezelése
kötődési problémák
életvezetési problémák
konfliktuskezelés
teljesítményproblémák
gyász
sportpszichológia
motiváció és az örömképesség csökkenése
olasz nyelv
elakadt élethelyzet
életközepi válság
párkapcsolati problémák

Rendelési idő

Bartók Béla út:
Kedd: 07:00-12:00
Szerda: 14:00-17:00

event
Időpontfoglalás

 

Dr. Kovács Petra vagyok, pszichológus, integratív terapeuta, sportszakpszichológus, jogász.

Meggyőződésem, hogy mindannyiunkban megvannak azok az erőforrások, amelyek segítségével el tudjuk érni a céljainkat. Az életutunkat folyamatos tanulási lehetőségnek tartom, amelynek során az egyik legszebb kihívás önmagunk megismerése. A meggyőződéseink és hiedelmeink beazonosítása, és szükség esetén azok módosítása sokat segíthetnek a mozgatórugóink megértésében, önismeretünk mélyítésében és a másokhoz való kapcsolódásban. Pszichológusként az a célom, hogy a hozzám fordulókat elkísérjem ezen az úton.

Az elménk működésének csodája abban is rejlik, hogy megvannak benne azok az erőforrások, amelyek felfedezésével pozitívan befolyásolhatjuk a mindennapjainkat. Erre nagyon jó példa az autogén tréning módszere, amelynek elsajátításával és rendszeres gyakorlásával sokat tehetünk a testi és a lelki egyensúlyunk fenntartásáért.

Pszichológusként a Debreceni Egyetem mesterképzésén végeztem. Ezt követően neuro-lingvisztikus programozás (NLP) területén practitioner képesítést szereztem, később pedig a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesületnél a relaxációs gyakorlatvezetői képzést teljesítettem sikerrel. Sportszakpszichológusi végzettségemet a Testnevelési Egyetemen szereztem. Az Integratív Pszichoterápiás Egyesületnél szereztem meg az integratív terapeuta címet.