profile

Kocka Alexandra

Szexuálpszichológiai szakpszichológus

párkapcsolati gondok életvezetési nehézség szexuálpszichológia gyermeknevelés kamaszkori nehézségek

event
hétfő: délelőtt - csütörtök: délelőtt

Időpont foglalás

A pszichológia iránt már a gimnáziumi évek alatt elkezdtem érdeklődni, mindig emberekkel szerettem volna foglalkozni. Szociálpedagógusként végeztem, majd a Szegedi Tudományegyetemen okleveles pszichológiát végeztem tanácsadás- és iskolapszichológia szakirányon, majd az ELTE-n szexuálpszichológiai szakpszichológus képesítést szereztem.
Kezdetben a gyermekvédelemben, majd iskolapszichológusként általános iskolákban a nehéz helyzetben vagy krízisben lévő családokkal dolgoztam. Szociálpedagógusként, majd pszichológusként a gyermekvédelmi rendszerben töltött 8 év munka során elsősorban fiatal felnőttekkel, kamaszokkal és szüleikkel kerültem kapcsolatba. Fő feladataim közé tartozott a gyermeknevelési tanácsadás, a fiatalok és szüleik támogatása, megerősítése, valamint a konfliktusok rendezésének segítése, a kommunikáció javítása. Iskolapszichológusként a gyerekek beilleszkedését, pedagógusokkal való kapcsolatának támogatását segítem.

Az idei évtől kezdve pszichológusi konzultáció keretében szeretném támogatni a hozzám fordulókat életminőségük javításában.

Úgy gondolom, hogy a pszichológus csupán kísérő, aki támogató jelenlétével a hozzá segítségért fordulóval tart, élete egy nehéz szakaszán.

Keressen bizalommal, ha

  •  megerősítésre vágyik
  •  bizonytalan és keresi a megoldást
  •  változást szeretne életminőségében