Budai Zsófia

Pszichológus, gyászkísérő, autogén tréning és várandós relaxációs gyakorlatvezető, képzésben lévő pár- és családterapeuta, képzésben lévő személyközpontú tanácsadó

gyász
veszteségek feldolgozása
válás
alkalmazkodási nehézségek
túlterheltség
stresszkezelés
párválasztás
párkapcsolati problémák
önismeret
önértékelési zavarok
meddőség
krónikus betegségek pszichés támogatása
krízis
életvezetési problémák
életközepi válság
elakadt élethelyzet
családi gondok
kötődési problémák
angol nyelv
életkezdési kihívások

Rendelési idő

Bartók Béla út:
Hétfő: 14:00-18:00
Kedd: 09:00-17:00
Csütörtök: 16:00-20:00

event
Időpontfoglalás

 

Mindannyiunk életében eljön az idő, amikor úgy érezzük, egyedül nem megy, ezért szeretnénk segítséget kérni és őszintén kapcsolódni valakihez, aki megért és támogat, meghallgat és odafigyel. Munkám során ezért kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy egy olyan teret tudjak biztosítani a hozzám érkező klienseknek, melyben ezt a megértő támogatást átélhetik, érzéseiket és gondolataikat szabadon kifejezhetik, belső erőforrásaikat felderíthetik.

A pszichológiához az emberi elme működésének megismerése iránti kíváncsiság vezetett, így kezdetben a kognitív idegtudomány és neuropszichológia területein képződtem és dolgoztam. A pszichológia alapképzés elvégzése után okleveles kognitív tudományi kutató (BME) és okleveles egészségpszichológus (Debreceni Egyetem) lettem. Szakmai gyakorlataimat neurológia, onkológia és szülészet-nőgyógyászat osztályokon töltöttem, két évig dolgoztam kórházi rehabilitációs osztályon és négy évig végeztem kutató munkát a Kiotói Egyetem Pszichológia tanszékén Japánban.

Felnőtt és serdülő klienseim számára egyaránt magas színvonalú támogatást és segítséget kívánok nyújtani problémáik megoldásában, ezért elengedhetetlennek tartom a folyamatos szakmai fejlődést. Jelenleg a család- és párterápia, személyközpontú tanácsadás és anya-magzat kapcsolatanalízis módszerspecifikus képzéseiben veszek részt.

Alapvetően személyközpontú, egzisztenciális és rendszerszemléletek dolgozom, de számos módszerben képződtem, melyeket mindig a hozzám érkező kliensek személyes igényeihez igazítva alkalmazok a közös munkában: autogén tréning, várandós relaxáció, anya-magzat kapcsolatanalízis, gyász és veszteségfeldolgozás, személyközpontú segítő beszélgetés, rendszerszemléletű család és párterápia, imaginációs technikák, ericksoni rövidterápiás technikák, mediáció és konfliktuskezelés, egzisztenciális tanácsadás.

Az alábbiak esetén keressen bizalommal:
- önismeret
- gyász- és veszteségfeldolgozás
- stresszkezelés, szorongásoldás
- kapcsolati, kapcsolódási nehézségek
- várandósság, várandós önismeret és anya-magzat kapcsolódás
- önbizalom és önértékelési problémák
- elakadások, élethelyzeti krízisek (pl. párkapcsolat, válás, gyermekvállalás, munkahely/karrier, kapunyitás, életközépi krízis)
- identitáskeresés és egzisztenciális kérdések (Ki vagyok én? Hogy jutottam el idáig? Mi az életem célja, értelme?)

Psychological counselling is also available in English for teens, adults, couples and families.

Várom szeretettel!