Balázs Eszter

Pszichológus, relaxációs terapeuta, coaching pszichológus, tanácsadó szakpszichológus jelölt, sémakonzultáns jelölt

állásinterjú nehézségek
életkezdési kihívások
elakadt élethelyzet
karrier elakadás
kiégés megelőzése és kezelése
kommunikációs kihívások
konfliktuskezelés
munkahelyi problémák
önismeret
pályaváltoztatás
pályaorientáció
stresszkezelés
szomatizáció
párkapcsolati problémák
életközepi válság

Rendelési idő

Pesti út:
Hétfő: 17:00-21:00
Szerda: 11:00-15:00
Péntek: 09:00-13:00

event
Időpontfoglalás

 

Értékek, amiket munkám során képviselek:

Partnerség & Kapcsolódás
Minden találkozásnak, kapcsolódásnak célja van, és adhat valamit, amit csak azon a kapcsolaton keresztül tapasztalhatunk meg. Segítő szakemberként egyenrangú, bizalmi kapcsolat építésére törekszem, mert hiszem, hogy ez teremti meg az önmagunkkal való szorosabb kapcsolódás alapjait is.

Egyediség & belső erő
Minden élethelyzet, kihívás egyedi, így a megoldás, a tovább lépés módja is az. Ennek a kulcsát saját, megismételhetetlen erőforrásaink, erősségeink adják. Ezek felismerésével és kibontakoztatásával megélhetővé válik a belső erőnk, szabadságunk.

Test & lélek egysége
Testünk és lelkünk egymás lenyomatai. Ahogy testünkkel bánunk, ahogy tápláljuk, beszélünk róla, visszahat a lelkünkre. Holisztikus megközelítésben hiszek, ezért fontosnak érzem a testünkkel való pozitív kapcsolódásunk erősítését.

BME munka – és szervezetpszichológus végzettséggel tíz évig dolgoztam HR szakemberként, közelről ismerem a multinacionális „létet”. Ezzel párhuzamosan képeztem magam tovább és kezdtem el egyéni tanácsadással foglalkozni.
Coaching pszichológus, autogén tréning gyakorlatvezető végzettségekkel rendelkezem, kommunikációs, problémamegoldási és stresszkezelési készségek fejlesztése is közel áll hozzám.

Jelenleg az ELTE tanácsadó szakpszichológus és a VIKOTE kognitív viselkedésterápiás konzultáns képzésén szélesítem módszertani ismereteimet.