phone mail more_horiz
Budapestpszichológia Logo
 
https://budapestpszichologia.hu/images/articles/40/pszichologusokat-keresunk.jpg

Kollégákat keresünk

2021.09.25: Továbbra is várjuk a jelentkezéseket.

Dinamikusan fejlődő rendelőinkbe új kollégákat keresünk. Rendelőink a IX., XI. és XV. kerületben találhatóak. Hangszigetelt szobákkal, légkondicionálóval és NNK engedéllyel rendelkezünk.

Olyan pszichológus munkatársakat keresünk, akik szakpszichológus jelöltek, szakpszichológusok, pszichoterapeuták.

A csapat összeszokott, megtartó, támogató. Rendszeresen tartunk esetmegbeszélő csoportokat, van lehetőség szupervízióra. A rendelési idő stabil, kiszámítható.

Számlaképes kollégákat keresünk, akik szerződéses közreműködőként dolgoznának a rendelőben. A kliensek folyamatos biztosítását, kedvező szerződési feltételeket, stabil, támogató szakmai vezetést és kompetens asszisztenciát tudunk biztosítani.

Pszichológusként mindannyian az egyén erejében és a szabadság adta korlátlan lehetőségekben hiszünk. Közös munkánk – a mentális egészség elősegítése – csak akkor lehet hatékony, ha mi magunk is egy felszabadító környezetben dolgozunk együtt.

Filozófia

A Budapest Pszichológia egy dinamikusan fejlődő, folyamatorientált szervezet. Összekötjük a megfelelő szakembereket kereső klienseket a számukra ideális pszichológusokkal, és tiszta, igényes és szakmai környezetet biztosítunk a közös munkához. 

Úgy gondoljuk, hogy egy pszichológiai szolgáltatást nyújtó szervezet folyamatai nem lehetnek ellentétesek a pszichológia értékeivel. A szervezeten belüli folyamatok ezért nem gátolhatják a szereplőket abban, hogy szabadon, kötöttségek nélkül hozhassanak döntéseket önmagukkal kapcsolatban.

Helyszín

Budapest Pszichológia - Pszichológia és Pszichoterápiás Központ

1091 Budapest Haller utca 88.
1114 Budapest, Bartók Béla út 9.
1155 Budapest Tóth István utca 97.

Határidő

A beérkező önéletrajzokra 8 munkanapon belül visszajelzést adunk. A jelentkezés határideje 2021 október 15.

Jelentkezés

A fényképes szakmai önéletrajzokat várjuk a hr@budapestpszichologia.hu email címre.

Mátyás Eszter

Pszichológus, doktorandusz, képzésben lévő pár- és családterapeuta