Zala András

Pszichológiai asszisztens

Gyermekkorom óta kíváncsi és nyitott személyiség vagyok. Az érdeklődésem fókuszában először a számítástechnika állt, ezért informatikai középiskolába jelentkeztem. Már a képzés elején éreztem, hogy elsősorban nem gépekkel szeretnék foglalkozni és dolgozni, hanem emberekkel. Érdeklődésem és figyelmem központjába az emberi döntések, a motiváció, és az érzések megértése került.

Az alapképzést a Pécsi Tudományegyetemen végeztem el. Jelenleg a Debreceni Egyetemre járok és Egészségpszichológia specializáción tanulok, emellett személyközpontú tanácsadó-jelölt vagyok. Főállásban a Budapesti Rendőr-főkapitányságon dolgozom pszichológiai asszisztensi pozícióban.

Munkám során legkedvesebb feladataim közé tartozik a kapcsolatfelvétel és a kapcsolattartás, mely során a nehéz élethelyzetben lévő személyek számára segítséget tudok nyújtani a legmegfelelőbb kolléga kiválasztásában.

Rendelőnkben kollégáink szakmailag rendkívül sokszínűek, így a legkülönfélébb problémákkal is forduljanak hozzánk bizalommal!