Varga Mária

Pszichológus, klinikai szakpszichológus

depresszív tünetek
elakadt élethelyzet
hangulati labilitás
nevelési nehézségek
önértékelési zavarok
serdülőkor
önismeret
szorongásos zavarok
trauma
életközepi válság
rémálmok
stresszkezelés
családi gondok
veszteségek feldolgozása
életvezetési problémák
gyermekkori zavarok
hangulatzavarok
motiváció és az örömképesség csökkenése
pánik
ptsd
válás
életkezdési kihívások
gyermekek elengedése
szülő-gyermek kapcsolat
teljesítményszorongás
kötődési problémák

Rendelési idő

Tóth István utca:
Hétfő: 13:00-20:00
Szerda: 09:00-13:00

event
Időpontfoglalás

 

Munkatapasztalataimat a magánrendelésen kívül oktatási-nevelési intézményekben és pedagógiai szakszolgálatnál szereztem, ahol a gyerekekkel való munka mellett családokkal, szülőkkel és pedagógusokkal dolgoztam. Több mint 20 éve dolgozom pszichológusként.

A klinikai szakpszichológus képzést a Semmelweis Egyetemen végeztem, ahol pszichopatológiai, pszichodiagnosztikai és pszichoterápiás alapkészségeket szereztem, megismerhettem a kognitív viselkedés terápiás (CBT) módszer alkalmazását a különböző pszichológiai, pszichiátriai problémák esetén (pl. szorongásos zavarok, pánik, depresszió).
Az individuálpszichológiai Egyesületnél (MIPE) több éven keresztül tanultam, pszichológiai szemléletem alapja az adleri jövőre irányultság, a változtatni tudás, az újrakezdés képessége.
Az integratív terápiás módszerek közül szívesen alkalmazok imaginatív technikákat (KIP), dramatikus elemeket, művészetterápiát, meseterápiát.
Jelenleg a Magyar EMDR Egyesületnél képződőm, traumaterápiát tanulok.
A módszereket mindig a kliens személyiségének, igényeinek és a probléma jellegének megfelelően alkalmazom, alapvetően integratív szemléletben dolgozom.

Fiatal felnőtt kortól idős korig várom a jelentkezéseket, gyermekekkel és serdülő korosztállyal is szívesen foglalkozom. Forduljon hozzám bizalommal.