Tepliczky Csilla

Pszichológus, sport szakpszichológus

elakadt élethelyzet
életkezdési kihívások
életvezetési problémák
kiégés megelőzése és kezelése
konfliktuskezelés
motiváció és az örömképesség csökkenése
munkahelyi problémák
önértékelési zavarok
önismeret
párkapcsolati problémák
párválasztás
sportpszichológia
stresszkezelés
teljesítményproblémák
teljesítményszorongás
túlterheltség

Rendelési idő

Haller utca:
Kedd: 12:00-15:00
Szerda: 12:00-18:00

Tóth István utca:
Péntek: 15:00-18:00

event
Időpontfoglalás

 

Pszichológusi munkám során a célom segítség nyújtása olyan személyek számára, akik megakadtak az életük valamely területén, és úgy érzik, az ebből fakadó nehézségeik megértésében és megoldásában szükségük lenne egy külső szempontra. Klienseimmel egy bizalmon alapuló munkakapcsolat kialakítására törekszem, a tanácsadás célját közösen, a kliens hozott problémáját és szükségleteit szem előtt tartva határozzuk meg. Úgy gondolom, mindenkiben ott rejlik a válasz az elakadásaira, és ehhez az útkereséshez igyekszem segítő társként, támaszként jelen lenni.

Úgy hiszem, minden tanácsadási folyamat egyedi, így mindig a hozott problémának és a kliens személyiségének megfelelően választom ki az alkalmazott módszereket mind a sportpszichológiai, mind az egyéni pszichológiai tanácsadás során.

Az érdeklődésem a gimnázium utolsó éveiben fordult a pszichológia felé, kezdetben az önismeretben és a személyiség fejlesztésében rejlő hatalmas lehetőségek motiváltak. Mindig is foglalkoztatott a sport pszichológiai oldala, a sikeres sportolók pszichés jellemzői, és az a képesség, hogy versenyhelyzetben is a teljesítményük legjavát nyújtsák. Így miután a gimnáziumi éveim során elhatároztam, hogy a pszichológiát választom hivatásomnak, hamar ezen viszonylag új és speciális irányzat került az érdeklődésem középpontjába. 2019-ben végeztem az ELTE Tanácsadás és Iskolapszichológia szakirányú mesterképzésén, 2021-ben pedig a Testnevelési Egyetemen sportszakpszichológusi képzettséget szereztem.