Szederkényi-Szabó Szilvia

Konduktor, pszichológus, tanácsadó szakpszichológus jelölt

életvezetési problémák
stresszkezelés
párkapcsolati problémák
önismeret
pályaorientáció
karrier tanácsadás
munkahelyi problémák
teljesítményproblémák

Rendelési idő

Tóth István utca:
Kedd: 17:00-20:00
Csütörtök: 17:00-20:00

Haller utca:
Péntek: 15:00-18:00

event
Időpontfoglalás

 

Felgyorsult világunkban mi sem állandóbb a változásnál. A változás, változtatás elengedhetetlen ahhoz, hogy sikeressé és elégedetté váljunk és leginkább akkor nyílik rá lehetőség, ha az egyén felismeri, hogy nehézségei vannak egy adott életterületen és elhatározza, hogy megoldást keres rájuk.

Pszichológusi diplomám 2017-ben szereztem a Budapesti Műszaki Egyetemen és ebben az évben végeztem konduktorként a Pető András Főiskolán. Szakmai pályafutásom konduktorként kezdtem, idegrendszeri sérült gyermekek és fiatal felnőttek komplex fejlesztésével foglalkoztam hazánkban, Németországban és az Egyesült Államokban. Munkám részeként pályaválasztási tanácsadást tartottam megváltozott munkaképességű személyeknek, segítettem őket a munkaerő piaci integrációban, illetve szemléletformáló érzékenyítő tréningeket szerveztem iskolák és mozgássérülteket foglalkoztató munkahelyek számára. Később a megszerzett tudásom vállalati oldalon kezdtem el kamatoztatni, eleinte humán erőforrás területen, majd szervezetfejlesztési tanácsadóként.

2021 tavaszától pszichológiai konzultáció keretében is fogadom a hozzám fordulókat. Célom, hogy támogatást nyújtsak az egyén belső erőforrásainak, valamint a saját megoldásainak megtalálásában. Új nézőpontok felfedezésével, a jól működő mintázatok és megküzdési módok megerősítésével, az erőforrásokra történő fókuszálással és érzelmi támogatás nyújtásával igyekszem segíteni.

Rendelésemen az alábbi területeket érintő nehézségekkel fordulhatnak hozzám: életvezetési problémák, stresszkezelés, párkapcsolati nehézségek, önismereti és önértékelési problémák, krízishelyzetek, döntéshelyzetek, önmegvalósítás, pályaválasztás és karriertanácsadás, munkahelyi problémák, teljesítményproblémák.