Soós Tekla Sára

Tanácsadó szakpszichológus, Coaching pszichológus, Sport-pszichodiagnosztikai szakpszichológus jelölt

életvezetési problémák
életkezdési kihívások
pályaváltoztatás
párkapcsolati problémák
sportpszichológia

Rendelési idő

Tóth István utca:
Kedd: 17:00-20:00
Csütörtök: 17:00-20:00

event
Időpontfoglalás

 

Pszichológus diplomámat 2014-ben a Debreceni Egyetemen szereztem munka- és szervezetpszichológia szakirányon. Ezt követően a képzés-fejlesztés világában helyezkedtem el. Jelenleg is csoportos és egyéni folyamatokat tervezek, szervezek és valósítok meg annak érdekében, hogy mindenki a lehető legtöbbet hozza ki magából otthon és a munkahelyén egyaránt.

Mások támogatása mellett igyekszem saját fejlődésemre is figyelmet fordítani, képezni magamat. 2019-ben vehettem át pár- és családtanácsadó szakpszichológus oklevelemet az Eötvös Loránd Tudományegyetemen, ahol life- és business coach képesítést is szereztem. 2022 júniusában pedig sport-pszichodiagnosztikai tanácsadóként tettem sikeres záróvizsgát. Pillanatnyilag a Magyar Családterápiás Egyesület családterápiás alapképzését végzem.

Segítő szakemberként 2011 óta vagyok aktív, mely időszak alatt megfordultam több egyetem diáktanácsadójában, illetve a munkahelyi mentálhigiéné területén. Rendszerszemléletű és tranzakcióanalitikus megközelítéssel dolgozom, szívesen alkalmazok megoldásfókuszú és pszichodramatikus elemeket is.

Hiszem, hogy klienseim saját maguk legnagyobb szakértői, így az én feladatom annak támogatása, hogy ki tudják bontakoztatni a bennük rejlő lehetőségeket.