Soós Tekla Sára

Tanácsadó szakpszichológus, Coaching pszichológus, Sport-pszichodiagnosztikai szakpszichológus jelölt

Párkapcsolati elakadások
Életvezetési nehézségek
Életkezdési kihívások
Pályaválasztás
Pályaváltoztatás

Rendelési idő: kedd: délután - csütörtök: délután

event
Időpontfoglalás

Pszichológus diplomámat 2014-ben a Debreceni Egyetemen szereztem munka- és szervezetpszichológia szakirányon. Ezt követően a képzés-fejlesztés világában helyezkedtem el. Jelenleg is csoportos és egyéni folyamatokat tervezek, szervezek és valósítok meg annak érdekében, hogy mindenki a lehető legtöbbet hozza ki magából otthon és a munkahelyén egyaránt.

Mások támogatása mellett igyekszem saját fejlődésemre is figyelmet fordítani, képezni magam. 2019-ben vehettem át pár- és családtanácsadó szakpszichológus oklevelemet az Eötvös Loránd Tudományegyetemen, ahol life- és business coach képesítést is szereztem. Jelenleg alma materem sport-pszichodiagnosztika és tanácsadás szakképzésén vagyok hallgató.

Segítő szakemberként 2011 óta vagyok aktív, mely időszak alatt megfordultam több egyetem diáktanácsadójában, illetve a munkahelyi mentálhigiéné területén. Rendszerszemléletű és tranzakcióanalitikus megközelítéssel dolgozom, szívesen alkalmazok megoldásfókuszú és pszichodramatikus elemeket is.

Hiszem, hogy klienseim saját maguk legnagyobb szakértői, így az én feladatom annak támogatása, hogy ki tudják bontakoztatni a bennük rejlő lehetőségeket.