Pál Kata

Pszichológus, tanácsadó szakpszichológus jelölt, kognitív-viselkedésterápiás konzultáns jelölt

magánéleti elakadás
pályaorientáció
stresszkezelés
serdülőkor
önértékelési zavarok
önismeret
elakadt élethelyzet
munkahelyi problémák

Rendelési idő

Haller utca:
Szerda: 16:00-21:00

event
Időpontfoglalás

 

Pál Kata vagyok, pszichológus, tanácsadószakpszichológus jelölt. Pszichológusi diplomámat a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, illetve az Eötvös Loránd Tudomány Egyetemen szereztem meg Tanácsadás és Iskolapszichológia szakirányon. Ennek megfelelően dolgozom gimnáziumban iskolapszichológusként kamaszokkal, illetve magánrendelés keretében felnőttekkel is életvezetési elakadásokon.

Munkám során alapvető fontosságúnak tartom, hogy mindenkiben benne rejlik a felmerülő élethelyzetekre való megoldás és ennek eléréséhez szükséges erőforrás, mint ahogy az alábbi idézet is írja: „Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra” (Weöres Sándor)

A pszichológiai tanácsadás ennek a “létrának” a megtalálásához és megmászásához tud támogatást nyújtani. Az alkalmak során egy elfogadó, empátiával tel környezetben az "itt és most"-ra fókuszálva, a jelen helyzet megértése által dolgozunk a jövőbeli változás eléréséért. A témáról való közös gondolkodás, változás felé való elmozdulás kísérése mellett kreatív módszerekkel és technikákkal is dolgozunk, az új impulzusok és kreatív problémamegoldás mozgósítása érdekében.

Azt gondolom a problémáink, elakadásaink és kérdéseink egyben lehetőségek önmagunk jobb megismerésére, megküzdési képességünk, kreativitásunk kibontakoztatására! Ennek a folyamatnak a kísérésben tudok segítségére lenni.