Ótott-Kovács Dóra

Pszichológiai asszisztens

 

Ótott-Kovács Dóra vagyok, pszichológus hallgató. Mindig is szerteágazó érdeklődési köröm volt, viszont érdeklődési területeim középpontjában álltak a humántudományok, az emberi motivációk. Gimnázium után egyetemi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának dietetikus szakirányán kezdtem el, ahol a segítő szakmák, egészségügy számos területébe betekintést nyertem, köztük a pszichológia alapozó, egészségügyi, táplálkozással kapcsolatos oldalával is megismerkedtem. Ennek hatására orientálódtam a pszichológus hivatás felé.

Tanulmányaim mellett kezdetben vendéglátásban, majd a világjárvány kezdeti szakaszában call centeresként dolgoztam, ahol az emberek gyakran megnyíltak nekem problémáikkal kapcsolatban is a hivatalos ügyintézések után. Ebben a munkakörben főleg a kommunikáció és problémamegoldás terén szereztem tapasztalatokat.

Jelenleg a rendelőben pszichológiai asszisztensi feladatokat látok el, melyet szeretettel végzek. Legfőbb feladataim közé tartozik a kliensekkel való kapcsolatfelvétel, illetve segítségnyújtás a számukra optimális szakmai tapasztalatokkal rendelkező kolléga kiválasztásában.

Munkatársainkat bizalommal ajánlom mindenkinek, aki úgy érzi egy adott élethelyzetben megfelelő segítségre van szüksége, hiszen szerteágazó és korszerű szakmai tapasztalatokkal rendelkeznek.