Oszik Márta

Tanácsadó szakpszichológus, kataszrófa-és kríziskezelő szakpszichológus, pszichodráma asszisztens

stresszkezelés
krízis
gyász
trauma
életközepi válság
életvezetési problémák
karrier elakadás

Rendelési idő

Haller utca:
Kedd: 12:00-20:00
Szerda: 15:00-20:00

event
Időpontfoglalás

 

Középiskolai tanár, mentálhigiénikus, majd pszichológus végzettséget szereztem a Debreceni Egyetemen. Később az Eötvös Loránd Tudományegyetemen tanácsadó szakpszichológusként munka – pályatanácsadás területén, majd katasztrófa- és kríziskezelő szakpszichológusként bővítettem szakmai tudásomat. Jelenleg EMDR módszertani képzésben veszek részt. A tanácsadói munkám eszköztárába pszichodramatikus és coaching elemeket is be tudok építeni.

Pszichológusként elsősorban iskolában, pedagógiai szakszolgálatnál és magánrendelésben szereztem tapasztalatokat. Trénerként konfliktuskezelő és pályaorientációs témában vezettem felnőtt csoportokat. Tagja vagyok a Magyar Pszichológiai Társaságnak, a Magyar Coaching-Pszichológiai Egyesületnek és a Magyar EMDR Egyesületnek.

Elsősorban életvezetési és karriertanácsadási területen, krízisek és veszteségek feldolgozásában várom a hozzám fordulókat. Elkötelezetten dolgozom a lelki egészség megőrzéséért, fenntartásáért, a nehéz, bonyolult élethelyzetek és válságos időszakok idején is. Hiszek abban, hogy a holnap egy új életszakasz kezdete, amely számos lehetőséget rejt. Abban segítek, hogy a saját erőforrások feltárásával és mozgósításával a jövőbe vezető út könnyebb legyen a problémáikkal hozzám fordulók számára.