Mátyás Eszter

Pszichológus, doktorandusz, képzésben lévő pár- és családterapeuta

párterápia
családterápia

Rendelési idő

Haller utca:
Kedd: 13:00-21:00

event
Időpontfoglalás

 

Kislány koromtól segítő szakmában szerettem volna dolgozni, orvosnak készültem. A segítő szándékom megmaradt, az eszköztáram változott, mivel végül a pszichológusi pálya mellett köteleztem el magam.

Diplomámat a Pázmány Péter Katolikus Egyetem interperszonális és interkulturális pszichológia szakirányán szereztem. A betegek segítését továbbra is missziómnak tekintem: a Semmelweis Egyetem Elméleti és Transzlációs Doktori Iskola doktoranduszaként a pszichológia módszereit igénybe véve krónikus betegek életének megkönnyítésén dolgozom.

2020 óta a Dental Mindset társalapítójaként a magyar fogorvosok mentális egészségének fejlesztésével foglalkozom. Rendszeres előadója és pszichológusa vagyok a Nyír-Diabet Egyesületnek, ahol az 1-es típusú diabéteszes gyermekek családjainak nyújtunk segítséget.

Szakmai identitásomat a rendszerszemlélet határozza meg, család-és párterápiás eszközökön felül az NLP módszereit is használom. Fontos számomra az őszinteség és a hitelesség: rendszeresen járok önismeretre és folyamatos szupervízió mellet végzem a munkámat.

Hiszek abban, hogy életünk során mindig van lehetőségünk a változtatásra, a nehézségek legyőzésére és a növekedésre. Az én feladatom az, hogy útitársként támogassam a hozzám fordulókat ezen a néha igencsak rögös úton.

Forduljon hozzám bizalommal!