Kohutics Karina

Pszichológus, egészségfejlesztő szakpszichológus, life coach, tréner, HR szakember

elakadt élethelyzet
önismeret
stresszkezelés
párválasztás
karrier elakadás
nem kívánt szokások
állásinterjú nehézségek
munkahelyi problémák
párkapcsolati problémák
krónikus betegségek pszichés támogatása

Rendelési idő

Bartók Béla út:
Kedd: 14:00-20:00

Tóth István utca:
Hétfő: 14:00-21:00
Szerda: 11:00-21:00
Csütörtök: 14:00-21:00
Péntek: 11:00-17:00

event
Időpontfoglalás

 

Kohutics Karina vagyok, egészségfejlesztő szakpszichológus, sématerápiás konzultáns jelölt, life coach, tréner, és HR szakember.

Már gyermekkorom óta a segítő szakmák felé irányult az érdeklődésem, így tanulmányaimat Semmelweis Egyetem Általános Orvosi karán kezdtem. Itt ismerkedhettem meg a pszichológia alapjaival, melynek hatására az orvosi pályát otthagyva a pszichológusi hivatás felé orientálódtam. Úgy gondolom lelkünk gondozásával nem csak számos betegség kialakulása előzhető meg, de általa felszínre juttathatjuk a bennünk rejlő kiaknázatlan erőforrásokat is. Hiszek abban, hogy az első lépés a gyógyulás felé az, ha megfogalmazzuk a változásra való igényt és képesek vagyunk segítséget kérni.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen diplomáztam pszichológusként munka – és szervezetpszichológia szakirányon, majd pedig az Eötvös Loránd Tudományegyetem egészségfejlesztő szakpszichológus képzésben képződtem tovább. Fontosnak tartom a szakmai tudásom folyamatos fejlesztését, így life coach, tréner, és OH-kártya instruktor képesítésekkel is bővítettem tárházamat, illetve a Williams Életkészségek Tréning facilitátori képzésén is részt vettem, mely egy nagyszerű módszer önismeretünk és stresszkezelési technikáink fejlesztésére. Munkám során -erre való nyitottság esetén-  szívesen hívok segítségül asszociációs kártyákat, illetve art coaching eszközöket.

Pszichológusi munkám során a személyes jól-lét megteremtését helyezem középpontba. Célom, hogy empatikus és biztonságos közeget nyújtva segítsem klienseimet a nehézségekkel való megküzdésben, önismeretük mélyítésében, és a személyes növekedésben.