Katona Réka

Pszichológiai asszisztens

Mindig is a szociális szférában szerettem volna elhelyezkedni és emberekkel foglalkozni. A Debreceni Egyetemen szociológia szakot végeztem és pályakezdőként a BRFK Pszichológia Alosztályán kezdtem el dolgozni pszichológiai asszisztensként. Nagyon megtetszett a munkaköröm, és a mai napig örömmel dolgozom a rendvédelemben.

A Budapest Pszichológia magánrendelő asszisztensi feladatköreit szinte az alapítás óta én látom el. Ez idő alatt nagyon sok klienssel találkoztam. Az egyik legjobb élmény a munkámban, hogy rendszeresen megfigyelője lehetek a hozzánk forduló nehéz élethelyzetben lévő emberek kibontakozásának és pozitív fejlődésének.

Rendelőnket nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki úgy érzi, hogy valamely élethelyzetben elakadt. Kollégáink készséggel, nyitottsággal és korszerű szakértelemmel állnak a rendelkezésükre.

„Valahányszor segítséget nyújtunk, tévedhetetlenül megfigyelhetjük: minden szükségünkre megvan a segítség éppen abban a helyzetben, amelyről azt hittük, hogy gondjainkat okozza.”

~Gerald G. Jampolsky