Károly Fruzsina

Pszichológus, tanácsadó szakpszichológus, gyógypedagógus, integrált szülő-csecsemő/kisgyermek konzulens

stresszkezelés
konfliktuskezelés
nevelési nehézségek
szülés utáni lelki problémák
önértékelési zavarok
hangulati labilitás

Rendelési idő

Haller utca:
Hétfő: 15:00-20:00
Szerda: 15:00-20:00

event
Időpontfoglalás

 

Károly Fruzsina vagyok, pszichológus, tanácsadó szakpszichológus, gyógypedagógus, integrált szülő-csecsemő/kisgyermek konzulens.

Mai rohanó világunk számtalan testi és lelki kihívás elé állítja szervezetünket. Bárkivel előfordulhat, hogy hirtelen kicsúszik a lába alól a talaj és elveszve érzi magát, nem találja többé a belső nyugalmát és stabilitását. Egy ilyen kihívásokkal teli időszakban jól jöhet egy társ az úton, aki elkísér a belső egyensúly és biztonságérzet megtalálásához. Én is ilyen társa szeretnék lenni a hozzám forduló klienseknek, aki empátiával és őszinte odafordulással támogat a közös munka során. Ebben az elfogadó környezetben pedig biztonságban rátalálhat önmagára és a benne lakozó belső erőforrásokra. Hiszem, hogy minden változásban ott rejlik a fejlődés lehetősége is.

Már a gimnáziumi éveim alatt megfogalmazódott bennem, hogy olyan hivatást szeretnék választani, ahol kiteljesedhet az emberi gondolatok és reakciók megértése iránti soha nem múló kíváncsiságom. Szakmai pályafutásomat gyógypedagógusként kezdtem, ahol rengeteget tanultam az elfogadásról és az emberek sokszínűségéről. Pszichológusi végzettségemet az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szereztem, ahol jelenleg is tanácsadó szakpszichológusi képzésben veszek részt. Szakmai identitásomat leginkább a rendszerszemlélet határozza meg, a Magyar Családterápiás Egyesületnél folytatom tanulmányaimat. Az élethosszig tartó tanulást magam számára is kiemelten fontosnak tartom, így rendszeresen járok önismeretre és folyamatos szakmai szupervízió mellett végzem a munkámat.

Hiszek abban, hogy minden emberben a fejlődés hatalmas forrásai vannak. Forduljon hozzám bizalommal!