Kántor Patrícia

Pszichológus, klinikai szakpszichológus jelölt, integratív terapeuta jelölt

depresszív tünetek
szorongásos zavarok
pánik
trauma
stresszkezelés
hangulatzavarok
önértékelési zavarok
párkapcsolati problémák
szexuális orientáció és identitás

Rendelési idő

Tóth István utca:
Csütörtök: 15:00-20:00

event
Időpontfoglalás

 

Érdeklődésem a lelki folyamatok iránt már gyermekkoromban elkezdődött, így a pályaválasztás után hamar a szenvedélyemmé vált a pszichológusi szakma. Egyetemi tanulmányaim alatt a figyelmem egyre inkább a mentális problémák kezelésére és a bennünket ért nehézségek feldolgozására irányult. Szakmai gyakorlatot pszichiátrián, rendvédelmi területen és szociális ellátórendszerben szereztem. Jelenleg felnőtt klinikai szakpszichológus jelölt vagyok és részt veszek a komplex integratív hipnoterapeuta képzésében, amely különböző módosult tudatállapotban alkalmazott módszerspecifikus képzéseket ötvöz.

Elsősorban integratív szemléletben gondolkozom, az irányzatot pedig mindig a hozott problémához és a közösen meghatározott célkitűzésekhez igazítom. Szívesen alkalmazok pszichodinamikus, pszichodramatikus, imaginációs és a kognitív viselkedésterápiás elemeket. Folyamatos célom, hogy az Ön igényeihez igazodva a legmegfelelőbb segítséget nyújthassam.

Hiszem, hogy az életünkben bekövetkezett sérülések az elfogadó és megtartó kapcsolaton belül gyógyulhatnak, az átélt nehézségek pedig megoszthatóvá, vagy akár konstruktívvá válhatnak a közösen eltöltött idő során. Úgy gondolom, hogy a teljes élethez rendkívül fontos önmagunk megismerése és elfogadása, illetve a saját erőforrásaink megtapasztalása. Mindebben nagy segítség lehet egy olyan kívülálló személy, aki megértő támogatással segíti ezt az egyedi és különleges folyamatot. Számomra minden személy kísérése megtisztelő feladat, ami rengeteg örömöt, nehézséget és meglepetést hordoz magában.

Forduljon hozzám bizalommal!