Jemmett-Szatmári Lilla

Tanácsadó szakpszichológus

életvezetési problémák
önismeret
konfliktuskezelés
angol nyelv
munkahelyi problémák
kulturális sokk

Rendelési idő

Bartók Béla út:
Kedd: 08:00-10:00
Csütörtök: 08:00-11:00

event
Időpontfoglalás

 

Középiskolás koromtól fogva nagy kíváncsisággal fordultam az emberi viselkedés felé. Hihetetlen csodának tartom az emberi lelket és annak működését. Pszichológusként dolgozva különleges látnom, hogy ahogyan egy horzsolás vagy egy eltört csont is megfelelő kezelés hatására begyógyul, ugyanúgy a lelkünk is képes a regenerálódásra.

Pszichológus és tanácsadó szakpszichológus diplomámat is az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen szereztem.

A tanulmányaimmal párhuzamosan, illetve azt követően több területen is tapasztalatokat szereztem: 7 évig Budapesten óvoda – és iskolapszichológusként dolgoztam, ezután külföldön egy telefonos lelkisegély szolgálatnál segítettem 4 évig. Mindezek mellett számos területen önkénteskedtem pl. idős otthonban, egyetemi hallgatók között, továbbá több anyakörben is.

Saját önismereti munkám kiemelkedően fontos számomra, vallom, hogy csak azáltal tudok igazán eredményes lenni ezen a pályán, ha önmagamat jól ismerem és értem.

Elsősorban életvezetési tanácsadás területén várom a hozzám fordulókat. A különböző életszakaszok, élethelyzetek megoldandó feladatokat hoznak elénk, melyek olykor krízisekhez, elakadásokhoz vezethetnek. Ha ezeken megoldás nélkül lépünk tovább, bizonyos nehézségek életünk további szakaszaiban újra és újra felbukkanhatnak. Abban segítek, hogy az egyén erőforrásainak, megküzdési stratégiáinak feltérképezésével eszközt találjunk a kiegyensúlyozott „továbbhaladáshoz”.

Hiszek abban, hogy érdemes már kisebb elakadások esetén is segítségért folyamodni, s ezáltal megtanulni hatékonyabban kezelni a később felmerülő nehézségeket.

Lelki egészségünk éppúgy érték, mint a fizikai. Annak ápolása megtérül, hiszen ez hozzásegít ahhoz, hogy hatékonyak, sikeresek és boldogok lehessünk a munkánkban és a kapcsolatainkban is.