Hernádi Judit

Pszichológus, tanácsadó szakpszichológus

szülés utáni lelki problémák
életvezetési problémák
önismeret
kiégés megelőzése és kezelése
párkapcsolati problémák
stresszkezelés

Rendelési idő

Haller utca:
Hétfő: 09:00-14:00
Péntek: 09:00-13:00

event
Időpontfoglalás

 

Hernádi Judit vagyok, a Debreceni Egyetemen végeztem pszichológusként. Jelenleg az ELTE tanácsadó szakpszichológus képzésén tanulok, emellett a Magyar Családterápiás Egyesület Pár-és családterapeuta képzésén is részt veszek.

Mindig is barátok között, társaságban éreztem jól magam, ezért természetes volt számomra, hogy hivatásként tekintek majd az emberekkel való foglalkozásra. Több mint 15 éves átfogó nagyvállalati Hr tapasztalatot szereztem a toborzás-kiválasztás, a szervezetfejlesztés, projektmenedzsment és a munkahelyi mentális egészségmegőrzés területén. Kislányom születését követően, a gyermekágyas időszakban magam is szembesültem azzal a tanácstalansággal, a hormonok okozta érzelmi kavalkáddal, és a folyamatos lelki megterheléssel, ami az újdonsült anyukák életét jellemzi. Ezt követően kezdtem meg pszichológusi tanulmányaimat, és az ismeretek megszerzése nagyon sokat segített abban, hogy az anyai szerepemet komoly szakmai ismeretekkel felvértezve, boldogan tudjam megélni. Ekkor kezdtek el hozzám fordulni a kisgyerekes édesanyák, akiket a szülés utáni fizikai, mentális, valamint a párkapcsolati és családi kommunikációs nehézségek leküzdésében támogattam.

Pszichológusi munkám során a mentális és lelki egészség megőrzését, az elakadások okának feltárását, az önismeret mélyítését, és a személyes jólléten alapuló harmonikus életvezetés megteremtését helyezem a középpontba. A közös munkához érzelmileg biztonságos, megértő és elfogadó közeget biztosítok a hozzám fordulóknak.

Az emberi kapcsolatok erejébe vetett hittel, a relaxáció, a rendszerszemléletű családterápiás gondolkodás, valamint a meseterápia eszköztárát felhasználva támogatom klienseimet abban, hogy életszerepeiket az általuk vágyott minőségben tudják megélni.