Hámornyik László

Tanácsadó szakpszichológus, munka- és pályatanácsadó, karrier coach, pszichodráma asszisztens

állásinterjú nehézségek
elakadt élethelyzet
életkezdési kihívások
életközepi válság
életvezetési problémák
karrier elakadás
kiégés megelőzése és kezelése
munkahelyi problémák
önértékelési zavarok
pályaorientáció
pályaváltoztatás
szexuális orientáció és identitás
teljesítményszorongás
veszteségek feldolgozása
konfliktuskezelés

Rendelési idő

Haller utca:
Péntek: 14:00-20:00

event
Időpontfoglalás

 

2015-ben végeztem a Debreceni Egyetemen, munka- és szervezetpszichológia szakirányon, majd ezt követően rendvédelmi területen dolgoztam pszichológusként. Az egyénekkel történő segítő folyamatok mellett a csoportfoglalkozások és tréningek lebonyolításában is szerepet vállaltam. Jelenlegi munkámban a pszichodiagnosztikai eszközök alkalmazásán, a képességek mérésén és elemzésén van a hangsúly.
Megelőzően sales területen dolgoztam, ez nagyban segítette / fejlesztette az egyénekre történő ráhangolódásom képességét, hozzájárult a megoldásfókuszú szemlélethez, valamint ahhoz, hogy az ügyfelek és kliensek érdekeit maximálisan szem előtt tartsam.
Személyes motiváció által vezérelve, valamint a szakmai fejlődés fontosságát szem előtt tartva végeztem 2018-ban az ELTE tanácsadó szakpszichológus képzésén, munka- és pályatanácsadás szakirányon, valamint ebben az évben még karrier coach, coaching pszichológus képesítést is szereztem a Magyar Coaching-Pszichológiai Egyesületnél. Később pszichodráma asszisztens vizsgát tettem a Magyar Pszichodráma Egyesületnél.

Hitvallásom szerint, a kliensekkel történő munka során a pszichológus szakember olyan, mint növény mellett a támaszték, mindenkiben benne van a fejlődés, a kiteljesedés lehetősége.