Hámornyik László

Tanácsadó szakpszichológus, munka- és pályatanácsadó, karrier coach, pszichodráma asszisztens

Rendelési idő

Haller utca:
Péntek: 14:00-19:00

event
Időpontfoglalás

 

2015-ben végeztem a Debreceni Egyetemen, munka- és szervezetpszichológia szakirányon, majd ezt követően rendvédelmi területen dolgoztam pszichológusként. Az egyénekkel történő segítő folyamatok mellett a csoportfoglalkozások és tréningek lebonyolításában is szerepet vállaltam. Jelenlegi munkámban a pszichodiagnosztikai eszközök alkalmazásán, a képességek mérésén és elemzésén van a hangsúly.
Megelőzően sales területen dolgoztam, ez nagyban segítette / fejlesztette az egyénekre történő ráhangolódásom képességét, hozzájárult a megoldásfókuszú szemlélethez, valamint ahhoz, hogy az ügyfelek és kliensek érdekeit maximálisan szem előtt tartsam.
Személyes motiváció által vezérelve, valamint a szakmai fejlődés fontosságát szem előtt tartva végeztem 2018-ban az ELTE tanácsadó szakpszichológus képzésén, munka- és pályatanácsadás szakirányon, valamint ebben az évben még karrier coach, coaching pszichológus képesítést is szereztem a Magyar Coaching-Pszichológiai Egyesületnél. Később pszichodráma asszisztens vizsgát tettem a Magyar Pszichodráma Egyesületnél.

Hitvallásom szerint, a kliensekkel történő munka során a pszichológus szakember olyan, mint növény mellett a támaszték, mindenkiben benne van a fejlődés, a kiteljesedés lehetősége.