Fodor Ágnes

Alkalmazott egészségpszichológiai szakpszichológus, kognitív viselkedésterápiás konzultáns, integratív hipnoterapeuta jelölt

Hangulatzavar
Szorongásos zavar
Önértékelési zavar
Trauma és stressz
Pánikzavar
Életvezetési problémák
Szomatizáció
Krónikus betegségek pszichés támogatása
Onkopszichológia

Rendelési idő

Tóth István utca:
Péntek: 14:00-19:00

event
Időpontfoglalás

Alap pszichológusi diplomámat 2005-ben az ELTE-PPK- n szereztem meg, szakvizsgámat 2017-ben a Szegedi Egyetemen tettem le. Többféle terápiás módszert is tanultam, de leginkább a kognitív viselkedésterápiában és az integratív hipnoterápiában mélyültem el. Tagja vagyok a Magyar Orvosi Kamarának.

Főállásban hatodik éve dolgozom kórházi osztályos onkopszichològusként, ezzel párhuzamosan mellékállásban kb. öt éven át ambuláns pszichiátriai ellátásban is dolgoztam - a mentális zavarok széles spektrumával találkoztam ezen időszak alatt. 

Szakmai érdeklődésem középpontjában a test-lélek kapcsolat áll, szívesen dolgozom különböző testi tünetek, betegségek pszichés okaival és következményeivel. Ezen kívül fordulhatnak hozzám pánikzavarral, szorongásos zavarokkal, hangulatzavarral, különböző életvezetési nehézségekkel, elakadásokkal, traumákkal.

Hiszem, hogy a pszichológus elsősorban a személyiségével gyógyít, és ebben a folyamatban meghatározó a feltétel nélküli elfogadás, az empátia és a hitelesség.