Csikós Gábor PhD

Pszichológus, egyetemi adjunktus, munka és szervezet szakpszichológus

alkalmazkodási nehézségek
állásinterjú nehézségek
életvezetési problémák
munkahelyi problémák
párkapcsolati problémák
túlterheltség
nevelési nehézségek

Rendelési idő

Bartók Béla út:
Szerda: 09:00-19:00

event
Időpontfoglalás

 

2010 óta vagyok pszichológus.

Szakmai utamnak számos állomása volt. Első tapasztalataimat a Jahn Ferenc Délpesti Kórházban szereztem, majd nevelési tanácsadóban és iskolákban dolgoztam. 2016 és 2020 között a rendvédelemben voltam alapellátó pszichológus. Itt  a pályaalkalmassági vizsgálatok és mentálhigiénés konzultációk mellett tréningek kidolgozása, megtartása tartozott a feladataim közé.

Tanácsadó munkám mellett folyamatosan oktattam is. 2012 és 2019 között OKJ illetve gimnáziumi fakultáció keretében tanítottam pszichológiát, 2019 szeptemberétől pedig a Károli Gáspár Református Egyetem adjunktusa vagyok.

Remélem, már ez a rövid szakmai életút is kifejezi alapvető motivációmat: a kíváncsiságot és nyitottságot. Ezek voltak ugyanis azok a tényezők, amelyek a pszichológusi pályára indítottak, és ezek szolgáltatják a hajtőerőt is, ami lehetővé teszi az újabb kihívások teljesítését. Bízom benne, hogy a Budapest Pszichológia Pszichológiai és Pszichoterápiás Központban hozzám fordulók hathatós segítsége lehetek nehézségeik megoldásában.