Buligovic Renáta

Pszichológus, klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus jelölt

hangulatzavarok
szomatizáció
önértékelési zavarok
fóbiák
szorongásos zavarok
gyász
alkalmazkodási nehézségek
kényszerbetegség
pánik

Rendelési idő

Tóth István utca:
Csütörtök: 11:00-16:00
Péntek: 16:00-20:00

event
Időpontfoglalás

 

A mesterdiplomámat fejlődés és gyermek klinikai specializáción végeztem el az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán. Továbbképzésémet a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar Klinikai Pszichológia Tanszék gyermek-és ifjúsági klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus-jelöltként folytatom.

Korábban gyermekvédelemben dolgoztam, így sikerült az ellátórendszer komplex ismeretét elsajátítani, a családokkal való munka mellett. Jelenleg Pedagógiai Szakszolgalatban dolgozom, ahol egyéni tanácsadást, nevelési tanácsadást és szülő-konzultációt folytatok kisgyermekekkel és serdülőkkel, illetve szüleikkel. Továbbá szakértői bizottsági tevékenységet folytatok.

Mindemellett a felnőttekkel való diagnosztikus és pszichoterápiás munkában is jártas vagyok, főként a gyermekvédelmi állás során szerzett tapasztalataim alapján, illetve a gyakornoki állások kapcsán, mint a Thalassa-ház Rehabilitációs Központ és a Nyírő Gyula Addiktológia és Pszichiátriai részleg.

Személyiségem és szakmai beállítódásom a klinikai munka irányába vezérelt, hiszen szakmai elhivatottságom a pszichopatológiai kórképek átfogó ismerete által csökkenteni a
stigmatizációt és kirekesztést, továbbá javítani az érintett gyermekek és felnőttek életminőségén a jövőre nézve.