Buligovic Renáta

Pszichológus, gyermek-és ifjúság klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus jelölt, integratív gyermekterapeuta-jelölt

Hangulatzavarok
Fóbiák és szorongásos zavarok
Szomatizáció
Gyászfeldolgozás
Önértékelési zavarok
Nevelési tanácsadás

Rendelési idő

Tóth István utca:
Péntek: 15:00-19:00

event
Időpontfoglalás

A mesterdiplomámat fejlődés és gyermek klinikai specializáción végeztem el az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán. Továbbképzésémet a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar Klinikai Pszichológia Tanszék gyermek-és ifjúsági klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus-jelöltként folytatom.

Dolgoztam korábban pszichológusként gyermekvédelemben,ahol komplex családi rendszerek pszichés ellátását végeztem integratív rendszerszemléletben. Jelenleg Pedagógiai Szakszolgalatban dolgozom, ahol egyéni tanácsadást, nevelési tanácsadást és szülő-konzultációt folytatok kisgyermekekkel és serdülőkkel, illetve szüleikkel. Továbbá szakértői bizottsági tevékenységet folytatok.

Néhány kliensem meg szokta kérdezni, hogy miért fogadnak a gyermek-és ifjúsági klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológusok felnőtteket is, ha egyszer gyerekekről tanultak. Ilyenkor mindig elmondom, hogy mi a felnőttek mellett gyermekeket is fogadhatunk, míg klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus kollégáink csak felnőtteket.