Bella Nóra

Pszichológus, autogén tréning gyakorlatvezető, sportpszichológus jelölt

stresszkezelés
sportpszichológia
önismeret
kiégés megelőzése és kezelése
teljesítményszorongás
teljesítményproblémák
nem kívánt szokások
motiváció és az örömképesség csökkenése
szomatizáció
elakadt élethelyzet

Rendelési idő

Bartók Béla út:
Hétfő: 08:00-14:00

event
Időpontfoglalás

 

Diplomámat az ELTE Klinikai és egészségpszichológia szakirányán szereztem. A pszichológia több területével is foglalkoztam, dolgoztam neuropszichológiai rehabilitáció területén kórházban, óvodapszichológusként, szervezetfejlesztési projektekben, illetve trénerként is. Egy külföldi ösztöndíj során találtam rá azonban az igazi szerelemre - a sportpszichológiára. Jelenleg is aktívan dolgozom sportolókkal egyéni és csoportos formában, amatőr és profi szinten egyaránt.

Munkám során számos technikával dolgozom, mindig a kliens szükségleteihez igazodva – használok kognitív, imaginatív, művészetterápiás, relaxációs módszereket is. Autogén tréning gyakorlatvezetői végzettséggel rendelkezem, mely módszer a munkám fontos részét képezi.

Hiszem, hogy mindannyiunkban van némi élsportoló, hisz minden ember a maga csúcsteljesítményét igyekszik elérni - jelentse akár ez azt, hogy az aktuális élethelyzetével, zavaró gondolataival, érzéseivel, szokásaival próbál megküzdeni, vagy azt, hogy ami jó, azt próbálja még jobbá tenni.

Úgy gondolom, hogy mindig önmagunk fejlesztését, a bennünk rejlő értékeink, képességeink, lehetőségeink felszínre hozását és megvalósítását érdemes középpontba helyeznünk, bármit is jelentsen mindez az adott helyzetben. Ehhez igyekszem hozzásegíteni klienseimet, sportolókat és nem sportolókat egyaránt.