Békefi Róbert

Tanácsadó szakpszichológus

túlterheltség
rémálmok
alvás-ébrenlét ciklus
hangulati labilitás
életvezetési problémák
szorongásos zavarok
stresszkezelés
elakadt élethelyzet
párkapcsolati problémák
szomatizáció

Rendelési idő

Tóth István utca:
Kedd: 11:00-14:00
Szerda: 13:00-15:00
Csütörtök: 14:00-21:00
Péntek: 17:00-21:00

event
Időpontfoglalás

 

15 éve gyakorlom a szakmámat, egyre elmélyültebb figyelemmel és egyre célzottabban segítve, hogy a kliensek által kívánt változások elinduljanak az életükben. Pszichológus diplomámat az ELTE Fejlődéslélektan és tanácsadás szakirányán szereztem 2005-ben.

A segítő szakma változatos terepein dolgoztam, ami sokrétű és értékes tapasztalatokhoz segített és elmélyítette szakmai tudásomat. A magánrendelés mellett dolgoztam Családsegítő Szolgálatnál, Gyermekjóléti Szolgálatnál, gyermekotthonban és a Nevelési Tanácsadó hálózatban pszichoterápiát végző munkatársként.

2012-ben szakpszichológusi képesítést szereztem párkapcsolati - és családi tanácsadásban. Különböző módszertani képzésben vettem rész: személyközpontú terapeuta képzés, integratív pszichoterápiás képzés felnőtt hipnoterápiás irányon, és elméleti alapképzés a Jung Analitikus Pszichológiai Egyesületnél.

Különféle pszichés problémákkal küzdő felnőttek, serdülők kezelését, valamint párok és családok terápiáját tudom vállalni biztos szakmai háttérrel.

Az alkalmazott módszereket mindig a kliens szükségleteihez igazítom. Alkalmazok hipnoterápiás technikákat, imaginációt, relaxációs technikákat, NLP-t, művészetterápiás módszereket.

Minden esetben Ön mint kliens az, aki kijelöli a célokat, ám ezek közül a legfontosabbak talán önmagunk megismerése, a reális énkép megszerzése,  mert ezek birtokában tudjuk hatékonyan vezetni életünket.   A jövőkép megalkotása szintén fontos eleme a terápiás beszélgetéseinknek. A belső erőforrások életre keltése, az önbizalom és értékesség érzésének növelése is a fontos célok között szokott szerepelni, akárcsak az igazi Önmagunkra találás, önmagunkkal való azonosság érzésének folyamatos átélése, saját legbelsőbb céljaink beteljesítése. A harmonikus kapcsolat másokkal ezek megvalósításakor már nem jelent nehézséget.