phone mail more_horiz
Budapestpszichológia Logo
 
https://budapestpszichologia.hu/images/articles/64/sharon-mccutcheon-L27M4LazH4g-unsplash.jpg

Pszichodráma csoport indul

Amennyiben nagy változások közepette vagy, és bátran, hitelesen szeretnéd élni az életed,vagy ha úgy érzed, hogy elakadtál, és szeretnél rálátni, itt a lehetőség, hogy egy pszichodráma csoport keretében kipróbálj többféle nézőpontot, és így spontán módon megszülessenek a saját megoldásaid!

A pszichodráma egy olyan módszer, mely során egy csoport tagjaként közös spontán gyakorlatok és szerepjáték közben tehetünk releváns felismeréseket önmagunkkal és az életünkkel kapcsolatban. A csoportot két pszichológus kollégánk vezeti, a Budapest Pszichológiától függetlenül, a Magyar Pszichodráma Egyesület termében Budapesten, a Visegrádi úton.

Miben segít a pszichodráma?

A pszichodráma abban segít, hogy a benned rejlő kreativitás és spontaneitás szabad utat nyerjen, és ezáltal új megoldási lehetőségeket találj az elakadásaid feloldására. A szerepek spontán eljátszása közben elfojtott érzelmek szabadulhatnak fel, pozitiv hatású felismerések születhetnek. Az így szerzett önismereti tapasztalatok által a "nem vagy egyedül" és az "elég jó vagy úgy, ahogy vagy" személyes élményekké válnak, immár idézőjelek nélkül.

Hogy történik a pszichodráma csoport elindulása?

A jelentkezés után az egyik pszichológus felveszi veled a kapcsolatot. Megbeszéltek egy ingyenes időpontot, ahol egy rövid, 30-60 perces beszélgetés keretében, a két pszichológussal közösen felméritek, hogy mennyiben válhat a hasznodra ez a pszichodráma csoport.

Az első két alkalom az ismerkedésről, és a csoport módszereinek a megismeréséről szól. Ez alatt az idő alatt el lehet hagyni a csoportot, vagy akár új emberek is csatlakozhatnak. A harmadik alkalomtól elköteleződnek a csoporttagok, és megkezdődhet a mélyebb önismereti munka. Egy alkalom 10 órás, óránként 15 perces szünetekkel.

Vezetők: Orbán Sára és Koós Bernadett (tanácsadó szakpszichológusok, pszichodráma asszisztensek, Fedor Béla és Falvai Rita tanítványai)

Időtartam: 120 óra, 12 alkalom (alkalmanként 10 x 45 perc)
Időpont: Szombatonként reggel kilenc és este hat óra között
Helyszín: 13. kerület Budapest, Visegrádi utca 19. Google Maps
Ár: 17.000 Ft / alkalom 
Jelentkezés: Kattints az "időpontegyeztetés igénylése" szövegre itt vagy írj egy e-mailt ide: koosbernadett@gmail.com

Jelentkezés a pszichodráma csoportba
 
Itt igényelhetsz időpontegyeztetést a pszichodráma előtti ingyenes megbeszélésre. Erre a találkozóra a csoport hatékony működésének biztosítása végett minden esetben sor kerül.

Csoportfoglalkozások: szombatonként 9:00 - 18:00

Egyéni ülés: megbeszélés szerint

Minden, amit a személyiségzavarokról tudni érdemes

A személyiségzavar szó hallatán sokakban egy ijesztő kép jelenik meg egy pszichiátriai ápoltról.

Oszik Márta

Tanácsadó szakpszichológus, kataszrófa-és kríziskezelő szakpszichológus, pszichodráma asszisztens